Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tóparti Vendégház - Tiszaug
Cím: 6064 Tiszaug, Rákóczi F. u. 98.Email: horky32@freemail.hu
Telefon: 06-30/499-5277, 06-56/328-006Gps: 46.8559420 , 20.0557192

Bemutatkozás

A nagy városközpontok zsúfoltságával, anonimitásával, sebességével szemben a városlakók egyre inkább kezdik elõnyben részesíteni a nyugalmat, az emberek közvetlenségét, a természettel való kapcsolatot.

A tiszta, nyugodt falusi környezet, az egészség megõrzését és visszaszerzését célzó szolgáltatások széleskörû fejlesztése különösen vonzóvá teszi a falusi turizmus igénybevételét azok számára, akik a mai rohanó és szennyezett világunkban az egészséges életmód és aktív turizmus lehetõségeit keresik.

Szép települések, vendégszeretõ házigazdák, hagyományõrzõ rendezvények, fesztiválok, gasztronómiai, s egyéb bemutatók továbbá kulturális, természeti és népi értékek várják mindazokat, akik a falusi idegenforgalom, falusi turizmus elõnyeit, szépségeit és nem utolsó sorban nyugalmát választják kikapcsolódásul.

A falusi turizmus legfõbb jellemzõi, elõnyei a családias hangulatú vendéglátás, a természet közelsége, az egészséges táplálkozás, a mozgás, sport- és rekreációs programok.

Vendégházunk is elsõsorban ezt a célt tûzi ki maga elé. Csendes, falusias környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat, kényelmes szobákkal várjuk a pihenni vágyót.

OTP , K&H, Szép kártya elfogadás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0